top of page
header-3.jpg

JOUW LEASEBEDRIJF

JIJ begint jouw eigen leasebedrijf. Je hebt een doordacht business plan en een goed netwerk. Je groeidoelstelling is ambitieus en je weet wie je doelgroepen zijn.

 

WIJ weten dat er veel komt kijken bij de opstart van je onderneming. Je moet veel belangrijke keuzes maken die van invloed zijn op het rendement van jouw leasebedrijf. We helpen je daar graag bij.

Automatisering

We werken met de software van CarWise en AutoDisk. De software wordt geïnstalleerd op onze server zodat we updates en de dagelijkse back-up kunnen beheren. We kunnen adviseren en ondersteunen bij de inrichting van alle modules.

Financiering

Voor de financieringsaanvraag bij de bank doorloop je de stappen van het acceptatieproces. De bank beoordeelt je ondernemerskwaliteiten. En kijkt naar je financiële plannen: budget, aansprakelijk vermogen en financieringsbehoefte. Ook kijkt de bank naar de administratieve organisatie, proces-inrichting en risicobeheersing. We kunnen je hierbij van deskundig advies voorzien.

Contractvoorwaarden

We hebben ons al in veel leasecontracten en algemene voorwaarden verdiept. We zijn geen juristen maar adviseren je graag praktisch over de inhoud en leesbaarheid van contractvoorwaarden.

Verzekering

We hebben een goed netwerk in de verzekeringsbranche. Daarom kunnen wij je helpen bij het selecteren van de beste verzekeraar. We kijken hierbij uiteraard naar premie. Maar kwaliteit van schadeafwikkeling, facturatie en rapportage zijn minstens zo belangrijk.

bottom of page